Maatschappelijke projecten

Non-profit organisatie of ander maatschappelijk georiënteerd bedrijf? Wij dragen graag ons steentje bij.

Organisch groeien met behulp van SEO

Search Engine Optimization (SEO) is het optimaliseren van jouw online vindbaarheid in de zoekmachines. SEO zorgt voor een constante stroom aan organische bezoekers. Dit zijn potentiële klanten die je zonder extra kosten naar je website kan leiden.

Waar vroeger het hebben van een website optioneel was, is het vandaag de dag niet meer weg te denken. Geen website = geen vindbaarheid. Met deze website wil jij jouw bezoekers informeren over jouw diensten of producten en het is daarom van essentieel belang dat je gevonden wordt in de zoekresultaten van Google. Met enkel een website ben je echter niet perse waardevol volgens Google.  Voordat jij gevonden kan worden door potentiële klanten is het belangrijk dat deze website aan een aantal belangrijke SEO pijlers voldoet.

Rankingfactoren van Google

Google gebruikt in het algroritme een drietal factoren die bepalen hoe hoog een website scoort. 

Om te scoren in Google is het dus belangrijk dat deze drie factoren geoptimaliseerd zijn. Het is belangrijk een goede balans te vinden tussen deze pijlers. Mooie en gerichte content is belangrijk om de juiste bezoekers aan te spreken maar zonder enige autoriteit of een technisch sterke website heb je hier weinig aan.

Bouwen aan jouw vindbaarheid

Om te ranken in Google is het dus belangrijk dat de drie rankingfactoren goed geoptimaliseerd zijn. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Als je jouw SEO uitbesteed aan ons gaan we terug naar de basis van jouw website.

Copywriting

Schrijven van artikelen waar klanten gericht op zoeken. Doelgerichte informatie verspreiden met de juiste keywords.

Local SEO

Zichtbaarheid van regionale bedrijven verbeten die inspelen op lokale klanten doormiddel van landingspagina's en Google Mijn Bedrijf.

Technische SEO

Gebruiksvriendelijk maken voor zowel de zoekmachine als voor bezoekers met een goede structuur en de beste laadtijd.

Linkbuilding

Het creëren van autoriteit met doormiddel van het vergaren van kwalitatieve en relevante backlinks naar jouw website.

Onze werkwijze

Persoonlijk, doelgericht en transparant. Dat zijn onze kernwaarden. Voor optimale resultaten is samenwerken belangrijk. We verwachten dan ook dat dit vanuit beide kanten komt. Alle werkzaamheden worden vooraf besproken en maandelijks teruggekoppeld. Voortgang wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

Kennismaking

We leren jou en je bedrijf graag kennen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Wat kan je van ons verwachten en hoe ziet een samenwerking er voor jou uit?

Doelstellingen

Voor we aan het werk gaan bespreken we de doelstellingen van de campagne. Welke strategieën gaan we inzetten om de gewenste resultaten te bereiken?

SEO 0-meting

Startpunt van de campagne. Er wordt een analyse gemaakt van het huidige SEO profiel van de website aan de hand van een aantal vooraf bepaalde KPI's.

Samenwerking

Voor optimale resultaten is samenwerken belangrijk. We verwachten dan ook dat dit vanuit beide kanten komt. We zijn altijd transparant over de voortang.

Ontvang gratis groeimogelijkheden

Benieuwd naar de groeimogelijkheden voor jouw onderneming? Neem contact met ons op voor een gratis websitescan.